Εκδρομές Μυκήνες & Ναύπλιο








Korinthos Taxi Transfer
Τηλ: 6947274946  - 6979438452
Κριεμπάρδης Ηλιας


ΑΜΕΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Μυκήνες
Οι Μυκήνες σήμερα είναι ένα μικρό χωριό περίπου 450 κατοίκων. Βρίσκεται  στο ΒΑ μυχό της πεδιάδας της Αργολίδας. Μέχρι το 1928 το χωριό λεγόταν Χαρβάτι.  Έκτοτε πήρε ξανά το αρχαίο του όνομα. 


 Οι σημερινοί κάτοικοι του χωριού καλλιεργούν τη γη των προγόνων τους, υποδέχονται και παρέχουν υπηρεσίες στους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται καθημερινά την περιοχή, η οποία είναι ένας από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους, παγκόσμια γνωστός. Η ιστορία του τόπου φυσικά συνδέεται με τις αρχαίες Μυκήνες.  Εκεί που χτύπαγε η καρδιά του πρώτου σημαντικού χερσαίου ελληνικού πολιτισμού, του μυκηναϊκού.

Ναύπλιο







Korinthos Taxi Transfer
Τηλ: 6947274946  - 6979438452
Κριεμπάρδης Ηλιας





Το Ναύπλιο, πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, είναι μια γραφική πόλη με σπουδαία ιστορική και πολιτισμική παράδοση. Χτισμένη στους πρόποδες δύο φρουρίων, του Παλαμηδίου και της Ακροναυπλίας, αριθμεί σήμερα περίπου 19.000 κατοίκους και παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενη τουριστική ανάπτυξη.
Ο χαρακτήρας της πόλης με τη μεγάλη παράδοση και την ιστορία αιώνων μας ταξιδεύει σε ένα νεοκλασικό περιβάλλον του 19ου αι.. Το Ναύπλιο συνδυάζει ένα σύνολο εικόνων, που γοητεύουν τους επισκέπτες. Κύρια πηγή εσόδων είναι ο τουρισμός, καθώς αποτελεί σημαντικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Στην πόλη λειτουργεί και εμπορικό