Εκδρομές Αξιοθέατα Αθήνα





Korinthos Taxi Transfer
Τηλ: 6947274946  - 6979438452
Κριεμπάρδης Ηλιας

Το είδος και το επαγγελματικό προσωπικό μας στοχεύουν να απαντήσουν σε ερωτήσεις πελατών και να παρέχουν υποστήριξη και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας
                            ΑΜΕΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πλατεία Συντάγματος και Βουλή
Η πλατεία Συντάγματος είναι το κέντρο της Αθήνας. Απολαύστε τον καφέ σας σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία της. Δίπλα στην πλατεία βρίσκεται η Βουλή των Ελλήνων και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την αλλαγή φρουράς που συμβαίνει κάθε μία ώρα.
Εθνικός Κήπος - Ζάππειο Μέγαρο
Ο Εθνικός Κήπος βρίσκετε δίπλα στην Βουλή των Ελλήνων. Μπορείτε να περπατήσετε μέσα από τον Κήπο προς το νεοκλασικό Ζάππειο Μέγαρο και να φτάσετε στο Παναθηναϊκό Στάδιο γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Από το Κοινοβούλιο μέχρι το Στάδιο είναι 10 λεπτά με τα πόδια.
Το Παναθηναϊκό Στάδιο
Γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο στάδιο κατασκευάστηκε το 1890. Οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Παναθηναϊκό στάδιο το 1896.
Ναός του Ολυμπίου Διός
Ο Ναός του Ολυμπίου Διός ή Ολυμπιείο, στην καθομιλουμένη αναφερόμενος ως Στήλες του Ολυμπίου Διός είναι σημαντικός αρχαίος ναός στο κέντρο της Αθήνας.
Ελληνιστικούς και Ρωμαϊκούς χρόνους.
Μουσείο Ακρόπολης
Το Mουσείο Ακρόπολης είναι αρχαιολογικό μουσείο επικεντρωμένο στα ευρήματα του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης των Αθηνών.
Ακρόπολη της Αθήνας και Παρθενώνας
Ένας περίπατος στο πιο γραφικό πεζόδρομο του παλιού κέντρου της Αθήνας την Διονυσίου Αεροπαγήτου, αποκαλύπτει τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα, το πιο σημαντικό και συναρπαστικό κλασικό μνημείο της πόλης και το έμβλημα της Αθήνας από την αρχαιότητα.
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ευρύτερα γνωστό και ως Ηρώδειο, είναι αρχαίο ωδείο της ρωμαϊκής περιόδου, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλαγιά της Ακρόπολης των Αθηνών.
Θησείο
Το Θησείο είναι μια περιορισμένη μικρή συνοικία που βρίσκεται βορειοδυτικά της Ακρόπολης. Κατηφορίζοντας τον πεζόδρομο από την Ακρόπολη προς το Θησείο, με την υπέροχη θέα στην ακρόπολη, μπορείτε να απολαύσετε καφέ, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε πολλά καφέ και εστιατόρια.
Μοναστηράκι - Πλάκα
Το Μοναστηράκι είναι μια πολυσύχναστη περιοχή με εμβληματικά αξιοθέατα, όπως τα ερείπια της Βιβλιοθήκης του Αδριανού, η Αρχαία Αγορά της Αθήνας και η αναστηλωμένη Στοά του Αττάλου, όπου στεγάζεται και ένα μουσείο με αθηναϊκά εκθέματα. Η υπαίθρια αγορά του Μοναστηρακίου έχει καταστήματα με παραδοσιακά και τουριστικά είδη
Ερμού


Η οδός Ερμού είναι ο κύριος εμπορικός δρόμος στο ιστορικό τρίγωνο της πόλης, μεγάλο μέρος του δρόμου σήμερα είναι πεζοδρομημένο. Όλες τις ώρες τις ημέρας οι Αθηναίοι και οι τουρίστες απολαμβάνουν την βόλτα τους και τα ψώνια τους.